Clinic proefgericht rijden 20 & 21 september

vrijdag      
15.00 Chayenne Z1  
16.00 Annemieke L2  
       
Zaterdag      
12.15 Melissa B  
12.45 Trees B  
13.15 pauze    
13.30 Christa B  
14.00 pauze TopFit HorseShop
16.00 Emma M2  
16.30 Manon L2  
17.00 pauze TopFit HorseShop  
17.30 bit winnaar    
 
 
Belangrijke info!

 

IVM de vele uitbraken van Rhino en Droes hanteren wij enkele veiligheids- en hygiënemaatregelen. Bij aankomst met schoenen door de ontsmettingsbak bij het hek. De stallen zijn NIET toegankelijk voor publiek en het is niet toegestaan onze paarden te aaien. Wanneer u ons erf op rijdt, helemaal door naar achter, hek door bij de vlaggen. Hier kunt u achter de stal draaien en parkeren. Voordat u het hek door gaat graag eerst even met de voeten door de bak. Alvast bedankt voor de medewerking! 

Wedstrijdtenue is niet verplicht, vlechten en nette outfit is natuurlijk hartstikke leuk. Beenbescherming is toegestaan, ook tijdens de proef.

Wil je extra veel aan je clinic hebben, film je proefje dan! Zo kun je later je proef met je ingevulde protocol nog eens nakijken.

Losrijden kan achterin de wedstrijdbaan of in de kleine baan naast de wedstrijdbaan.
Graag mest van erf en rijbaan verwijderen

De eerste proef van de maand september wordt gereden

Veel plezier allemaal en graag tot dan!
Team ACB Dressuur

Toegang voor publiek is gratis, honden zijn niet toegestaan.

     
         
       
       
         
         
       
         
     
       

Clinics proefgericht rijden in 2019

Iedere maand organiseert ACB Dressuur een clinic proefgericht rijden op haar stal, door het jaar heen zijn er meerdere clinics op locaties van derden. Individuele clinics proefgericht rijden om met je paard helemaal startklaar te zijn voor de volgende wedstrijd kunnen op afspraak worden gemaakt. Stuur gerust een e-mail voor meer informatie.
Vanaf april 2018 zullen deze clinics weer georganiseerd worden.

Naast clinics proefgericht rijden verzorgt Anne-Claire tevens lezingen met TopFit HorseShop. Gezondheid, voeding en supplementen gebruik staan hier in centraal.

Tijdens de clinics bij ACB Dressuur zal een stand van Topfit Horseshop aanwezig zijn, tussen de clinics door en na afloop is er voldoende tijd om advies te vragen over problemen omtrent uw paard. Dit  kan betrekking hebben op gewicht, spieropbouw, nervositeit, gedrag etcetera. Vanzelfsprekend is er ruim de gelegenheid vrijblijvend een drankje te doen, de koffie en thee staan klaar.

De clinics zijn bedoeld voor iedereen die deelneemt of wil gaan deelnemen aan KNHS dressuurwedstrijden. Heb je bijvoorbeeld een jong paard of heb je zelf nog weinig wedstrijdervaring dan kan dit een goede voorbereiding zijn op de officiële wedstrijden. Daarnaast is het voor de meer ervaren ruiters onder jullie de uitgelezen kans om een proef te rijden en deze te laten beoordelen door officieel KNHS ZZ-licht jurylid Anne-Claire Bongers. B t/m ZZlicht zowel paarden als pony combinaties zijn welkom!

De clinic is individueel, iedere deelnemer krijgt dus privé les en wordt persoonlijk begeleid. Na de proef krijgt iedere deelnemer aansluitend instructie en wordt de proef doorgenomen. Iedere deelnemer rijdt individueel, de kosten zijn 35 euro per combinatie. Dit dient vooraf overgemaakt te zijn.

Aanmelden kan dmv email

Naam en volledig adres

klasse

paard/ pony

Uiteraard bent u deze dag ook als toeschouwer van harte welkom! Honden zijn helaas niet welkom ivm eigen honden.

De stallen zijn tijdens clinics NIET toegankelijk

Naast de clinics die bij ACB Dressuur georganiseerd worden is het als vereniging/stal mogelijk een clinic geheel naar wens op locatie te organiseren met Anne-Claire.