KWPN STB-EXT PROK

Santano x Cabochon x Apolonius

Prachtig merrie veulen aan de voet, Ninique II ACB v Hero ACB

Danique is een super fijne merrie, sensibel maar erg werklustig. Dit heeft ze absoluut van haar moeder, de Ster/ Preferente merrie Ninique. Ninique is helaas in 2013 overleden, maar Danique is een waardig opvolger gebleken.

Inmiddels hebben wij 5 veulens met haar gefokt die veelbelovend lijken. In 2013 werd It´s a Dream v DreamBoy geboren. Omdat wij meer dan tevreden waren over dit resultaat hebben wij terug gedekt met DreamBoy. Een zwart merrie veulen Just a Dream was in 2014 het resultaat. Ze bleef niet onopgemerkt en mocht zich tijdens de hengstenshow van Brinkman presenteren ter promotie van DreamBoy, waar ze veel indruk maakte. Ze ontwikkelde zich goed. Met veel bravour en kwaliteit draafde zij tijdens de CK naar de Utrechtse Kampioenstitel.

In 2015 kreeg ze een schitterend merrie veulen van Govenor, Totilas x Jazz. Deze dame heeft de naam Kiss ACB gekregen. Gezien dit de 3e merrie op was kon Kiss ter verkoop worden aangeboden. Zij heeft een fantastische nieuwe eigenaar in de fam. Dees, Milou Dees rijdt momenteel verdienstelijk Junioren.

Helaas verloor Danique na enkele dagen het veulen van 2016, Let’s Dance v Bordeaux.

Haar eerste dochter It’s a Dream is inmiddels onder het zadel en laat zien over veel
talent te beschikken. Zij is in eigendom van de fam. Pos. Zij werd op de keuring 2017 ster en daarna op de CK Voorlopig keur verklaard en beschikt tevens over het D-OC predikaat.

Danique is op 26 maart 2017 bevallen van een schitterend hengst veulen van Glocks Toto JR, deze Mr. Toto ACB is een klasse apart. Geweldig sterk en gigantisch in beweging. Hij is verkocht aan een Young Rider amazone.

Danique is in maart bevallen van een schitterend donkerbruin merrieveulen, Ninique II ACB v Hero ACB