CLINICS

 

Clinic proefgericht rijden

Aanmelden voor de clinic van 19 juni is geopend! B tm ZZ licht. 
inschrijven via mail acbdressuur@gmail.com met naam, naam paard en gewenste klasse

Inschrijfgeld €35,- p.p, 30 min clinic individueel

Max 2 begeleiders mee tijdens lessen en clinic’s houd daarbij de RIVM maatregelen aan. Bij de ingang staat een spray om de handen te desinfecteren en een bak voor de stalschoenen

clinic 19/6 deelnemer paard klasse proef  
9.30 Claire van Dam Lovebelle B 3  
10.00 Angela Wiedeman Zazou L1 7  
10.30 pauze        
10.45 Jeany Zanoli Ian L2 11  
11.15 Justine Wissink Kaatje   instructie  
           
           
     
   
   
           
 
Belangrijke info!

 

IVM de vele uitbraken van Rhino en Droes hanteren wij standaard enkele veiligheids- en hygiënemaatregelen. Bij aankomst met schoenen door de ontsmettingsbak bij het hek. De stallen zijn NIET toegankelijk voor publiek en het is niet toegestaan onze paarden te aaien. Wanneer u ons erf op rijdt, helemaal door naar achter, hek door bij de vlaggen. Hier kunt u achter de stal draaien en parkeren. Voordat u het hek door gaat graag eerst even met de voeten door de bak. Alvast bedankt voor de medewerking! 

Wedstrijdtenue is niet verplicht, vlechten en nette outfit is natuurlijk hartstikke leuk. Beenbescherming is toegestaan, ook tijdens de proef.

Wil je extra veel aan je clinic hebben, film je proefje dan! Zo kun je later je proef met je ingevulde protocol nog eens nakijken.

Losrijden kan achterin de wedstrijdbaan of in de kleine baan naast de wedstrijdbaan.
Graag mest van erf en rijbaan verwijderen

De eerste proef van de maand juni wordt gereden

Veel plezier allemaal en graag tot dan!
Team ACB Dressuur

Toegang voor publiek is gratis, honden zijn niet toegestaan.

Clinics proefgericht rijden in 2020

Iedere maand organiseert ACB Dressuur een clinic proefgericht rijden op haar stal, door het jaar heen zijn er meerdere clinics op locaties van derden. Individuele clinics proefgericht rijden om met je paard helemaal startklaar te zijn voor de volgende wedstrijd kunnen op afspraak worden gemaakt. Stuur gerust een e-mail voor meer informatie. Het is ook mogelijk om een prive proefgerichte training af te spreken op een doordeweekse dag.

Naast clinics proefgericht rijden verzorgt Anne-Claire tevens lezingen met TopFit HorseShop. Gezondheid, voeding en supplementen gebruik staan hier in centraal.

Tijdens de clinics bij ACB Dressuur is de winkel Topfit Horseshop open, tussen de clinics door en na afloop is er voldoende tijd om advies te vragen over problemen omtrent uw paard. Dit  kan betrekking hebben op gewicht, spieropbouw, nervositeit, gedrag et cetera. Vanzelfsprekend is er ruim de gelegenheid vrijblijvend een drankje te doen, de koffie en thee staan klaar.

De clinics zijn bedoeld voor iedereen die deelneemt of wil gaan deelnemen aan KNHS dressuurwedstrijden. Heb je bijvoorbeeld een jong paard of heb je zelf nog weinig wedstrijdervaring dan kan dit een goede voorbereiding zijn op de officiële wedstrijden. Daarnaast is het voor de meer ervaren ruiters onder jullie de uitgelezen kans om een proef te rijden en deze te laten beoordelen door officieel KNHS ZZ-licht jurylid Anne-Claire Bongers. B t/m ZZlicht zowel paarden als pony combinaties zijn welkom!

De clinic is individueel, iedere deelnemer krijgt dus privé les en wordt persoonlijk begeleid. Na de proef krijgt iedere deelnemer aansluitend instructie en wordt de proef doorgenomen. Iedere deelnemer rijdt individueel, de kosten zijn 35 euro per combinatie. Dit dient vooraf overgemaakt te zijn of contant te worden voldaan op de dag zelf.

Aanmelden kan dmv email

Naam en volledig adres

klasse

paard/ pony

Uiteraard bent u deze dag ook als toeschouwer van harte welkom! Honden zijn helaas niet welkom ivm eigen honden.

De stallen zijn tijdens clinics NIET toegankelijk

Naast de clinics die bij ACB Dressuur georganiseerd worden is het als vereniging/stal mogelijk een clinic geheel naar wens op locatie te organiseren met Anne-Claire.

 

Translate »