TARIEVEN

Instructie

half uur      € 30,-
45 min       € 38,-
1 uur         € 42,50

prijzen zijn inclusief btw

Training wordt gegeven bij ACB Dressuur in Woudenberg waar er beschikking is over een 20 x 60 omheinde buitenbaan met verlichting.

Bij afmelden binnen 24 uur voor de les blijft het lesgeld verschuldigd.

Training voor paard en ruiter

– Weekend training vrijdag tot en met zondag    € 220,-  incl. stalling/voer, inclusief btw
– Week training maandag tot en met zaterdag    € 375,- incl. stalling/voer, inclusief btw

U heeft zo de mogelijkheid om gericht te trainen en eventueel proefgericht te werken. U krijgt iedere dag les en heeft de mogelijkheid gebruik te maken van de faciliteiten. Uw paard wordt dan op de accommodatie gestald. De week en weekend trainingen zijn exclusief het verblijf van de ruiter, echter wel inclusief voer en stalling voor het paard.

Dit is mogelijk van mei tm augustus

Clinic

Clinic proefgericht rijden bij ACB Dressuur.  € 35,- per persoon inclusief btw.
Clinic impuls & aanleuning bij ACB Dressuur.  € 27,50 per persoon, groepjes van 2 a 3 personen

Clinic bij de organiserende vereniging. € 35,- per persoon exclusief reiskostenvergoeding a 28ct per km. De clinic is in te delen in overleg en kan zowel proefgericht als basis training zijn.

Bij afmelden binnen 7 dagen voor de clinic blijft het inschrijfgeld verschuldigd. 

Opfok

Opfok per maand, veulen: € 235,- inclusief btw in groepsstalling (max 4)
Opfok per maand, jaarling: € 255,- inclusief btw in groepsstalling (max 4)
Opfok per maand, tweejarige: € 265,- inclusief btw in groepsstalling (max 4)

individueel gestald, volledig verzorgd € 425,-

Indicatie prijzen, let op, deze kunnen tussentijds wijzigen.
Bekappen € 45
Panacur € 22
Pramox € 28
Strongid P € 17
Ivermectine € 9,95
Rhino enting € 37,25
Infl tet enting € 24,75

U betaald dit vaste tarief het gehele jaar door, zo kunnen wij een goede verzorging zowel indoor als outdoor garanderen. Onze weides zijn goed omheind, groepen worden op geslacht en leeftijd ingedeeld. Voor het weideseizoen krijgt ieder paard in de opfok extra vitamines en krachtvoer dit zit bij de prijs inbegrepen. Ook in de wintermaanden krijgen zij iedere dag beweging in een hoog en veilig omheinde paddock. In de zomermaanden staan zij op de weide naast ons huis en worden altijd bijgevoerd wanneer nodig extra. Tevens komen zijn in het zomerseizoen naar binnen om naar de hoefsmid te gaan en ontwormd te worden. Bij ACB Dressuur is er veel toezicht en is er zorg voor het individu.

Als veulen krijgt het veulen de eerste maand start en go gecombineerd met probreed, om zo de darmen te ondersteunen en de overgang van moedermelk naar volledig krachtvoer en hooi soepel te laten verlopen. Dit is bij de stallingprijs inbegrepen. Tevens worden de jonge paarden in de opfok goed handmak gehouden, wennen aan halster en worden met regelmaat getoilleteerd. De groepen worden op de zelfde dag gevormd en er komen tussentijds geen nieuwe jonge paarden bij.

De jonge opgroeiende paarden worden regelmatig ontwormd en gaan wanneer zij apart gestald worden vaak als 2 a 2,5 jarige naar de tandarts indien gewenst. De mogelijkheid is er dan ook om uw 2/ 3 jarige wanneer hij/ zij uit de groep komt eerst een maand bij ons individueel te stallen. We bereiden hen dan in alle rust voor op het leven als volwassen paard. Zo is de stress minimaal en leren we hen al wennen aan het alleen gestald staan, individueel aan de hand naar buiten en desgewenst een deken/ beenbescherming etc.

ACB Dressuur regelt tevens voor u het OCD Prok onderzoek en bijvoorbeeld de castratie indien nodig. Dit wordt bij ACB Dressuur verzorgd zodat u niet met uw jonge paard hoeft te reizen en er een dag vrij voor hoeft te nemen. Tevens voor de rust in de groep is het fijner wanneer ze niet uit elkaar gehaald worden, daarom bieden wij deze optie aan op stal.

Tevens kunnen we u van advies voorzien omtrent de keuringen en een plan maken voor na de groepsstalling.  Ook na de opfok kunt u uw jonge paard bij ons laten wennen, beginnen met training en of alle voorbreidingen treffen voor zadelmak maken en de keuringen.

Opfok per maand individueel gestald (jaarling) tweejarige/ 3 jarige:  € 420,-  inclusief btw (eigen box, evt molen, paddock, weide) Volledige verzorging geheel door ACB Dressuur. Dagelijks aan de hand buiten gezet, poetsen en toilleteren. Tevens regelen wij de hoefsmid en dierenarts en zorgen wij dat de paarden vast worden gehouden.

Wij hanteren kleine groepen, de door ons gefokte veulens hebben voorrang op de opfokplaatsen. Wilt u uw veulen bij ons in de opfok? Neem dan tijdig contact met ons op.
VOL = VOL veulens/ paarden uit andere opfokbedrijven worden bij ons NIET geplaatst, dit ivm hoger risico op ziekten en worminfecties. Uw veulen dient goed halstermak bij ons te worden aangeleverd.

OPFOK IS REEDS VOL VOOR 2023 en 2024, aanmelden voor wachtlijst is mogelijk acbdressuur@gmail.com

Dierenarts en hoefsmid kosten worden apart aan u gefactureerd.
Wij werken samen met dierenartsenpraktijk De Johannahoeve Marijke de Pater en
hoefsmederij Gerrit Westerink

Translate »