Made in Holland ACB

Made in Holland ACB

hengst 18 maart 2018
D pony

Eigenaar D&R Sportpony’s

FS Mr Right x Zhivago x Havel

Deze schitterende pony hengst van FS Mr Right heeft naast een spectaculaire vader een bijzondere moeder. Giulietta ACB is namelijk een volle zus van de GGK hengst Hero ACB. Giulietta kan zeer goed bewegen is absoluut een pareltje, wellicht het best bewaarde geheim van ACB Dressuur. Zij zal dit jaar voorgesteld worden op de keuring.

Haar moeder is de elite en preferente merrie Tanetta. Haar volle broer Hero ACB is AES Approved en behaalde o.a. de finale van zowel de Pavo Cup als Subli Cup. Haar andere broer Jackpot v Dreamboy is eveneens AES approved en behaalde onder Dinja van Liere een 8e plaats in de VSN Finale. Uit deze prachtige moederlijn komen diverse topsport paarden, o.a. First Step Irish Coffee v Winningmood.

Met FS Mr Right in combinatie met Giulietta ACB denken we een gouden combinatie te hebben gefokt. Giulietta zal dan ook opnieuw gedekt worden met FS Mr Right. We verwachten dat hij gezien de stokmaat van zijn ouders in de gewenste D maat zal blijven, Giulietta is 160 en FS Mr Right 1.37.

Made in Holland is verkocht

Translate »