Made in Holland ACB

Made in Holland ACB

NRPS Goedgekeurd en GGK in Duitsland

hengst 18 maart 2018
1.52

Eigenaar D&R Sportpony’s

FS Mr Right x Zhivago x Havel

Deze schitterende pony hengst van FS Mr Right heeft naast een spectaculaire vader een bijzondere moeder. Giulietta ACB is namelijk een volle zus van de GGK hengst Hero ACB. Giulietta kan zeer goed bewegen is absoluut een pareltje, wellicht het best bewaarde geheim van ACB Dressuur. Giulietta is NRPS Ster en prok en nam in 2020 deel aan de Nationale Keuring.

Haar moeder is de elite en preferente merrie Tanetta. Haar volle broer Hero ACB is AES Approved en behaalde o.a. de finale van zowel de Pavo Cup als Subli Cup. Haar andere broer Jackpot v Dreamboy is eveneens AES approved en behaalde onder Dinja van Liere een 8e plaats in de VSN Finale. Uit deze prachtige moederlijn komen diverse topsport paarden, o.a. First Step Irish Coffee v Winningmood.

Met FS Mr Right in combinatie met Giulietta ACB denken we een gouden combinatie te hebben gefokt. De volle zus van Made in Holland, Miss Giulietta ACB is nog in ons bezit. Met haar hopen we een succesvolle ponystam op te kunnen zetten.

Made in Holland ACB liep met veel furore tijdens de NRPS showdag. Een pony met veel uitstraling, krachtige bewegingen en veel swung in zijn lijf. Ontzettend trots zijn wij dat deze geweldige pony is goedgekeurd als dekhengst bij het NRPS!

Translate »