Mi Gusta ACB

Mi Gusta ACB

Glocks Trafalgar x Havel x Belisar
Donkerbruin
16-04-2017
merrie

Zeer chique merrieveulen van Glocks Trafalgar uit onze Elite preferente merrie Tanetta.

Tanetta is een merrie die zeer veel ras, uitstraling en fenomenaal achterbeen gebruik doorgeeft. Eerder bracht zij ons al de inmiddels goedgekeurde dekhengsten Hero ACB en Jackpot ACB.

In Mi Gusta ACB komen de beste bloedlijnen samen, met zowel fenomeen Totilas als merrie Poetin in de vader Glocks Trafalgar uit de zeer sterke merriestam van Elite merrie Tanetta. Glocks Trafalgar presteerde zeer goed tijdens de KWPN hengstencompetitie en laat zien over veel houding en gummie te beschikken.

Tanetta werd zelf kampioen van Drenthe en won brons op de Nationale kampioenschappen en werd destijds als duurste merrieveulen geveild op de elite veiling Borculo.

Hero ACB is inmiddels voor velen een bekende in de jonge paarden competities. De goedgekeurde hengst behaalde zowel de Pavo Cup finale als mede de Subli Cup finale. Hij is geplaatst voor de halve finale WK selecties. Zijn 2 jaar jongere broer lijkt de voetsporen van hem te volgen. Jackpot is inmiddels zadelmak en toont zeer veel aanleg onder het zadel. Ook hij is inmiddels goedgekeurd voor de dekdienst. Opvallend zijn de prachtige hoofden die moeder Tanetta aan haar nakomelingen mee geeft, uitstraling en veel bloed.

Mi Gusta ACB is verkocht aan familie ter Beek

mi gusta

Translate »