Next One ACB

Next One ACB
AES Licensed 2020
NRPS Goedgekeurd 2021

stokmaat 1.70

Hero x Dreamboy x Santano

15-05-2018

hengst

Dekgeld € 850,- ex btw. 1 dag van te voren bestellen voor 10u ‘s ochtends 06-51212930

Als veulen was hij al speciaal!
Zeer exceptioneel hengstveulen van Hero uit onze merrie Just A Dream v Dreamboy.
Next One is een zeer rassig veulen met extreem veel kwaliteit. Zeer royaal gebouwd, mooie schuine schouder en veel rek in het lijf. Hij is een ware atleet en is echt een klasse apart.

Zijn vader Hero ACB was zelf als 4 jarige zowel Pavo Cup als Subli Cup finalist. Zo wist hij oa dagwinnaar te worden op 1 van de Subli selectie wedstrijden en behaalde hij o.a. in de Pavo Cup voor alle gangen een 8 of hoger.

Hero ACB is AES approved, KWPN Ster Prok en D-OC. Hero toont zelf veel aanleg voor het zwaardere werk en heeft een geweldig karakter. Sinds 2022 is hij ook goedgekeurd bij het NRPS

Moeder Just a Dream was veulenkampioen van Utrecht en meet inmiddels zo’n 1.72 Deze imposante merrie heeft een fantastisch karakter en beschikt over veel ras en uitstraling.

Next One ACB is AES licensed en NRPS Goedgekeurd. Tijdens de NRPS keuring wist hij de jury te overtuigen, o.a. zijn vermogen tot schakelen en de goede stap werden genoemd. Op 3 april 2021 draafde hij met veel overtuiging door de baan. Een hengst met veel front en mooie beentechniek. Next One ACB is dan ook goedgekeurd bij het NRPS. Echt een belofte voor de toekomst!

 

NRPS Hengstenshow 2022
NRPS Hengstenshow Next One ACB v Hero ACB x Dreamboy x Santano met Damian Zwiers
Translate »