BOLIVIA ACB

Ster, PROK, IBOP, Sport – ZZLicht
Krack C x Gribaldi x Karlstad

Bolivia is een fantastische merrie met veel kwaliteit en een bijzonder karakter. Deze sensibele merrie heeft veel aanleg voor de zwaardere oefeningen. De Krack C nakomeling beschikt over een prachtig voorbeen gebruik en een zeer sterk achterbeen gebruik.

In haar jeugd heeft ze al veel gepresteerd, zo werd ze in alle klassen kringkampioen een meerdere keren regio kampioen en is ze maar liefst 3x geplaatst voor het NK.

Daarnaast plaatste zij zich als 4 en 5 jarige voor de SubliCup Finale.

Bolivia, of Trix zoals wij haar noemen liep een fijne IBOP waar zij Ster, IBOP werd.
Daarnaast draagt zij de predikaten Sport en PROK.

Anne-Claire leidde de merrie verder op en met 7 jaar liep zij verdienstelijk ZZlicht dressuur. Bolivia toonde veel aanleg voor passage en kon pirouettes werkelijk op een dubbeltje draaien. Helaas hebben we geen recent video materiaal, maar de video geeft een impressie van deze merrie.

Helaas is zij door een blessure niet meer geschikt voor de sport. Ze heeft in april 2016 een prachtig hengstveulen van DreamBoy gekregen, Las Vegas die inmiddels ook beschikt over het D-OC predikaat. In 2018 gaf zij een prachtig zwart hengstveulen Nevada ACB v. Jackpot.

1 april 2019 is zij bevallen van een zeer luxe donkerbruin hengstveulen, Orange Deluxe ACB

Voor 2020 verwachten wij een veulen van de hengst Torveslettens Sylvester. Zeer interessant, een schimmelhengst van de 3 voudig wereld kampioen Sezuan en misschien nog wel interessanter, de moeder van Sylvester nam zelf ook 2 maal deel aan het WK en liep later Grand Prix. Wij kijken er naar uit!

Translate »