TANETTA

KWPN Elite, Ibop, Preferent

Havel x Belisar x Schalkhaar

Tanetta is van vaste waarde binnen onze fokkerij. Zij geeft mooie, chique nakomelingen die fijn kunnen bewegen. Zelf werd tanetta als veulen kampioen van Drenthe, daarna 3e op de Nationale Keuring. Ze werd als duurste merrieveulen geveild op de elite veiling in Borculo.

Haar 1e nakomeling van Cabochon werd Ster en liep met 6jr leeftijd Z dressuur en is inmiddels ook ingezet voor de fokkerij. Haar nu 6 jarige nakomeling van Winningmood presteert ook al in de klasse Z dressuur en was in 2014 tevens te bezichtigen op de hengstenshow van de Pretendent Hoeve. Haar veulen van 2014, Jackpot ACB was te bezichtigen bij de hengstenshow van Stal Brinkman. Haar kleinzoon Irish Coffee werd Kampioen van België en maakt fuore onder Larissa Paulius.

Haar dochter Giulietta is 2015 bevallen van een knap hengstveulen van de hengst DreamBoy. Haar zoon Hero is AES ggk en KWPN Ster en Ibop, waar hij o.a. een 8 voor zowel de galop als draf behaalde. Hij behaalde zowel de Pavo Cup als Subli Cup finale. Hero beschikt over een fenomenaal achterbeen. Wij hebben zelf al meerdere veulens van Hero. Jackpot ACB, eveneens AES ggk, KWPN ster is eveneens een shooting star uit Tanetta. Deze Dreamboy zoon behaalde een prachtige 8e plaats tijdens de VSN finale. Ook van Jackpot zijn 2 veulens geboren waar onder de prachtig zwarte hengst Nevada.

Tanetta gaf in 2016 een prachtig merrie veulen van de Keur hengst Negro, La Traviata ACB. Deze zwarte beauty is inmiddels verkocht en zelf drachtig van Desperados

16 april 2017 is Tanetta bevallen van een schitterend merrieveulen van Trafalgar, Mi Gusta ACB. Met Totilas, Poetin en Tanetta in haar genen hebben wij grote verwachtingen van deze dame en is zowel voor sport als fokkerij zeer interessant. Zij is verkocht aan L. Verbeek.

In 2018 is zij bevallen van Novita, deze prachtige zwarte dame volgt haar grote zus La Traviata en is verkocht aan de fam. Kok en is nog bij ons in de opfok.

Tanetta staat garant voor kwaliteit en ´looks´haar nakomelingen beschikken tevens over een fijn karakter.

Voor 2020 verwachten wij een veulen van kampioenshengst Valverde

Translate »