JACKPOT ACB

Jackpot ACB, KWPN, D-OC

AES Approved, KWPN Ster D-OC

Gefokt door A.C. Bongers; 01-04-2014
Hengst v. Dreamboy x Havel x Belisar
Stokmaat: 1.68 (geschatte eindmaat 1.70)
Genoomwaarde: 103
zwart

Beschikbaar bij Holstud
In Eigendom van fam. Stam

Jackpot ACB is een stoere verschijning, deze nakomeling van DreamBoy liep met 3 weken oud al zijn 1e hengstenshow ter promotie van zijn vader. Nu 2,5 jaar later heeft hij zelf zijn dekbrevet verdient. Jackpot is een nakomeling van Elite merrie Tanetta en broer van de eveneens goedgekeurde hengst Hero ACB. Hij heeft een zeer goed achterbeen gebruik en is mooi en correct gebouwd. Jackpot heeft een prachtige uitstraling en is een absolute “dreamboy”. DreamBoy zelf maakt nu furore onder Hans Peter Minderhout en zal een absoluut top Grand Prix paard worden. Jackpot heeft veel van zijn vader, sport of fokkerij, hoe dan ook een aanwinst!

Jackpot beschikt over zeer veel uitstraling, een sterk achterbeen en heeft een werkwillig karakter. Jackpot kan veel ras en uitstraling toevoegen. Deze stam brengt vele excellente bewegers en echte beauty’s.

December 2016 presenteerde hij zich uitstekend tijdens de AES hengstenkeuring en werd hier dan ook goedgekeurd. Voor 2017 is hij beschikbaar voor de fokkerij. Tijdens de KWPN stamboek keuring liet hij wederom zijn kwaliteiten zien en werd met 80 pt voor de draf KWPN Ster en daarmee zijn moeder de Elite merrie Tanetta Preferent.

In november 2017 is hij verkocht en maakt op het moment fuore onder Dinja van Liere. Hij wist in januari 2018 een prachtige 8e plaats te behalen in de VSN Finale. Jackpot beweegt met veel balans, een opvallend goed achterbeen en veel zelfhouding.

Jackpot ACB is in januari 2018 gepromoveerd tot AES Approved stallion. Zijn toekomstige veulens kunnen bij ieder Europees erkend stamboek geregistreerd worden. De eerste nakomelingen zijn in 2018 geboren.

Hebt u interesse in een dekking, Jackpot ACB is enkel nog beschikbaar middels diepvries sperma

Translate »