GIULIETTA ACB

NRPS Ster Prok

Giulietta is een nakomeling van Zhivago uit onze Elite Preferente merrie Tanetta.

Giulietta is een volle zus van onze knappe hengst Hero ACB en daarom genetisch zeer interessant voor de fokkerij.

Haar eerste veulen was Kingston, een knappe hengst van Dreamboy.

We hebben vanwege haar stokmaat besloten om een andere weg in te slaan en iets nieuws te proberen. In Nederland hebben we weinig echt top pony’s en moeten we vaak in Duitsland onze meerdere kennen. Giulietta is 1.60 en we hebben dan ook het gokje genomen om haar te dekken met een klein fenomeen. de 1.37 metende FS Mr Right.

Giulietta is in 2018 bevallen van een schitterend hengstveulen van FS Mr Right. Deze fenomenale Duitse pony hengst is inmiddels binnen de ponyfokkerij een begrip. Onze Made in Holland ACB is een prachtig gelukt exemplaar. Alles klopt! Made in Holland is in eigendom van D&R sportpony’s en is inmiddels GGK als dekhengst.

We hebben Giulietta voorgesteld op de NRPS keuring, hier werd ze doorverwezen naar de Nationale Keuring en is ze Ster verklaard. Ze is tevens Prok.

Om een ponylijn te kunnen opzetten hebben we nogmaals met FS Mr Right gedekt en hebben hier onze prachtige dame Miss Giulietta aan overgehouden. Zij ontving een 1e premie en kreeg mooie complimenten van de jury. Zij zal in 2023 gedekt worden en op de NRPS keuring gepresenteerd worden.

In 2022 is Giulietta bevallen van een schitterend merrie veulen van Las Vegas. Veel bloed, top bewegen en mooi aan de maat. Deze beauty is evt beschikbaar voor verkoop.

In 2023 verwachten wij een veulen van Glocks Taminau. Heeft u interesse in een veulen van ACB neem gerust contact op. U kan dan vrijblijvend op onze lijst geplaatst worden, wij zullen dan contact met u opnemen zodra het veulen geboren is.

Translate »