KINGSTON ACB

Kingston ACB, KWPN

Gefokt door A.C. Bongers; xx-xx-2015
Ruin v. Dreamboy x Zhivago x Havel
d.bruin

Kingston ACB is een zeer goed bewegende jonge ruin uit 2015. Dit jonge talent is een afstamming van Dream Boy x Zhivago x Havel x Belisar.

DreamBoy maakte onlangs zeer succesvol zijn Grand Prix debuut met Hans Peter Minderhoud en behaalde hierin bijna 75%. Kingston komt uit een zeer goede moederlijn, moeder Giulietta ACB is de volle zus van de AES goedgekeurde hengst Hero ACB, die als 4 jarige zeer goed gepresteerd heeft in zowel de Pavo Cup (finale) alsmede in de Subli Cup finale op Jumping Amsterdam.

Zeer nauw verwant aan Kingston ACB is de tevens AES goedgekeurde hengst Jackpot ACB. Jackpot ACB is een Dream Boy uit de elite preferente merrie Tanetta (Havel x Belisar). Jackpot ACB liep naar een 8e plaats op de VSN finale onder Dinja van Liere. Uit deze moederlijn komt o.a. ook First Step Irisch Coffee die Belgisch Kampioen werd onder Larissa Paulius.

Kingston ACB is een donkerbruine ruin met een fijn karakter en schitterende uitstraling. Hij is bekend met de stapmolen en begonnen met licht werk aan de longe wat hij zeer goed oppakt. Hij beweegt met zeer veel souplesse, kracht en zelfhouding. Zijn beweging is bergop en met een zeer krachtig achterbeengebruik.

verkocht

Translate »