STAGE

ACB Dressuur Aequor erkend Stagebedrijf

Afgelopen stageperiode bezochten we onder andere de Hengstenkeuring in Den Bosch, Jumping Amsterdam en de Nieuwe Heuvel. We gaan op pad met onze goedgekeurde dekhengsten, zullen onze jonge talenten voor het eerst een zadel op krijgen en staan er een aantal fokmerries die gaan bevallen. Heb je altijd al willen weten hoe het écht gaat? Ben je
enthousiast en hou je van veelzijdigheid? Wij bieden je een kijkje binnen onze fokkerij, het trainen en opfokken, het voortplantingsschema komt van A tot Z aan bod.

Sinds 31 januari 2012 zijn wij Aequor Erkend! ben je op zoek naar een leuke, leerzame en veelzijde stage dan is ACB Dressuur wellicht het bedrijf waar je naar zoekt. Wij hebben een kleinschalige dressuurstal/ fokkerij met ongeveer 20-25 paarden.

We fokken zelf enkele veulens per jaar en nemen deel aan diverse KWPN keuringen. Het gehele traject van dracht tot geboorte en van geboorte tot sportpaard kan bij ons gevolgd worden. Zowel scannen als dekken en de geboorte vinden plaats op onze stal en is dus zeer interessant om van dichtbij mee te maken. Inmiddels hebben we 2 goedgekeurde dekhengsten, dus ook dit stuk van de fokkerij krijg je mee.

Tevens richt ACB Dressuur zich op dressuurtrainingen en het organiseren van clinic´s. Zo worden er meerdere clinic s per jaar georganiseerd en wordt er actief deelgenomen aan de wedstrijdsport. ACB Dressuur heeft leerlingen op alle niveau´s en traint ook paarden van klanten.

Werkzaamheden

– Dagelijkse verzorging van de paarden
– Dagelijkse verzorging van de stallen/ erf
– Binnen en buiten zetten van de (jonge) paarden
– Longeren
– Evt rijden, afhankelijk van niveau en ervaring

– Mee gaan op concours
– Mee gaan met jureren
– Evenementen bezoeken
– Assisteren tijdens KWPN keuringen
– Organiseren van Clinics en fotoshoots
– Diverse administratie/ kantoor werkzaamheden indien gewenst

Wij zoeken altijd enthousiaste stagiaires die van alle facetten binnen de paardensport wat wil leren. Iemand die graag wil werken met paarden, netjes werkt en met respect naar de paarden toe handelt. Er is tevens de mogelijkheid om privé lessen/trainingen te volgen binnen je stage periode! Paard mee nemen kan enkel als er op dat moment een stal vrij is.

Mail voor een vrijblijvend gesprek en/ of proefdag!

Wellicht ben jij de persoon die we zoeken om ons team te versterken!

Translate »