STAGE

ACB Dressuur erkend Stagebedrijf

In de afgelopen jaren bezochten we onder andere de Hengstenkeuring in Den Bosch, Jumping Amsterdam, Ermelo en de Nieuwe Heuvel. We gaan op pad met onze goedgekeurde dekhengsten, zullen onze jonge talenten voor het eerst een zadel op krijgen en staan er een aantal fokmerries die gaan bevallen. Heb je altijd al willen weten hoe het écht gaat? Ben je
enthousiast en hou je van veelzijdigheid? Wij bieden je een kijkje binnen onze fokkerij, het trainen en opfokken, het voortplantingsschema komt van A tot Z aan bod.

Sinds 31 januari 2012 zijn wij al Erkend leerbedrijf! ben je op zoek naar een leuke, leerzame en veelzijde stage dan is ACB Dressuur wellicht het bedrijf waar je naar zoekt. Wij hebben een kleinschalige dressuurstal/ fokkerij met ongeveer 25 paarden.

We fokken zelf enkele veulens per jaar en nemen deel aan diverse KWPN en NRPS keuringen. Het gehele traject van dracht tot geboorte en van geboorte tot sportpaard kan bij ons gevolgd worden. Zowel scannen als dekken en de geboorte vinden plaats op onze stal en is dus zeer interessant om van dichtbij mee te maken. Inmiddels hebben we meerdere goedgekeurde dekhengsten, dus ook dit stuk van de fokkerij krijg je mee.

Tevens richt ACB Dressuur zich op dressuurtrainingen en het organiseren van clinic´s. Zo worden er meerdere clinic s per jaar georganiseerd en wordt er actief deelgenomen aan de wedstrijdsport. ACB Dressuur heeft leerlingen op diverse niveau´s .

Werkzaamheden

– Dagelijkse verzorging van de paarden
– Dagelijkse verzorging van de stallen/ erf
– Binnen en buiten zetten van de (jonge) paarden
– Longeren
Ivm de leeftijd/niveau  van de meeste paarden is het niet mogelijk om te rijden.

– Mee gaan op concours
– Evenementen bezoeken
– Assisteren tijdens KWPN en NRPS keuringen
– Organiseren van Clinics en fotoshoots
– Mee helpen in de winkel en webshop TopFit HorseShop
– Diverse administratie/ kantoor werkzaamheden indien gewenst

Wij zoeken altijd enthousiaste stagiaires die van alle facetten binnen de paardensport wat wil leren. Iemand die graag wil werken met paarden, netjes werkt en met respect naar de paarden toe handelt. Er is tevens de mogelijkheid om privé lessen/trainingen te volgen binnen je stage periode! Het is niet mogelijk om je eigen paard te stallen bij ACB Dressuur, wel kun je met je eigen paard komen trainen.

Mail voor een vrijblijvend gesprek en/ of proefdag!

Wellicht ben jij de persoon die we zoeken om ons team te versterken!

Translate »