TRAINING

Naast het volgen van instructie is er de mogelijkheid om uw paard verder door te laten trainen door Anne-Claire. Het paard wordt dan gestald bij Anne-Claire en wordt er een planning gemaakt om het paard verder op te leiden en desgewenst eventueel ook uit te brengen op concours. Uiteraard is dit ook mogelijk indien u bijvoorbeeld op vakantie gaat of om andere redenen tijdelijk uw paard niet kunt trainen. Deze professionele accommodatie is dan ook van alle gemakken voorzien om uw paard een goede opleiding te bieden.

Faciliteiten

– 20 x 60 buitenbaan, voorzien van goede bodem en lichtmasten
– Indoor stapmolen
– Indoor paddock
– Buiten meerdere paddocks, hoog omheind
– Longeerbak, voorzien van goede bodem
– Desgewenst weidegang
– Wasplaats met warm water en solarium
– Poetsplaats
– Alle omheiningen zijn van hardhout en zeer veilig voor paarden.

Stalling

– Ruime boxen van 3 x 3,5 meter voorzien van luik
– 3 maal per dag Cavalor krachtvoer
– 4 maal per dag hooi
– ’s avonds slobber
– Dagelijks uitgemest, paarden staan op vlas en worden licht opgestrooid

Tevens is de locatie uitermate geschikt om uw paard ter verkoop aan te bieden. ACB dressuur draagt dan de zorg voor de bezichtigingen en het voorrijden van het paard, zodat dit op een professionele manier gebeurt.

Op het moment is Anne-Claire, ivm wegvallen eigen wedstrijdpaard, op zoek naar een fijn wedstrijdpaard die zij voor enige tijd mag trainen en uitbrengen voor klanten. Het paard mag desgewenst ook ter verkoop worden aangeboden. Gezocht wordt naar een paard op minimaal Z2 niveau. Bij een goede klik en hoger opgeleid paard worden er GEEN trainingskosten in rekening gebracht. Er wordt een goede stal, veel persoonlijke aandacht, top verzorging geboden. Ook een ouder paard behoort tot de mogelijkheden. Wellicht geen Grand Prix meer, maar nog te fit om met pensioen te gaan? Dan is dit misschien een passende oplossing. Zoekt u een amazone voor uw paard, of bent u tijdelijk niet in staat om uw paard te trainen, neem dan contact op.

Translate »